Het ontstaan van: Playing on my iPod

In deze moderne tijd van draagbare apparaten waarop je hele muziek (en beeld) verzamelingen mee kan dragen speel ook ik mijn favoriete muziek alleen nog maar af van zo’n topspeeltje.
In mijn geval ben ik al enige jaren iPod gebruiker (ingestapt vanaf de 2e generatie en nu de gelukkige bezitter van een 60G iPod Photo en een 4G iPod Nano) en dus ook al enige tijd bezig met het overzetten van mijn geliefde muziekcollectie.
Waar ik in het verleden van muziek altijd de cd (en daarvoor uiteraard de LP) aanschafte doe ik dat tegenwoordig alleen nog ná dat ik eerst de download heb aangeschaft (tegen betaling uiteraard).
Derhalve groeit mijn digitale collectie de afgelopen jaren harder dan mijn fysieke collectie.
Omdat de iPod mijn afspeler is heb ik deze rubriek dan ook Playing on my iPod genoemd en zal ik hier proberen jullie deelgenoot te maken van mijn hersenspinsels rondom nieuwe en ook oudere muziek die ik op een bepaald moment afspeel.

~ door Andrew op 17 april, 2006.

11 Reacties to “Het ontstaan van: Playing on my iPod”

  1. Hee Andrew,
    Via via kwam ik op je site terecht. Misschien ken je me nog wel. Prince-fanclub early 90s! Hebben toen geregeld bij elkaar gezeten oa in Utreg voor het in elkaar zetten van een nieuw Prince-blaadje en organiseren van feesjes in Ksjot en Tivoli.
    Ben zelf ook fanatiek iPod gebruiker (60Gb met video/foto). Op dit moment luister ik vooral de Indigo2 aftershows die Prince in aug/sept in London gaf en waarvan ik er een mocht bijwonen. Hoest verder? Lijkt me leuk om van je te horen. Mailadres is bijgevoegd.
    Pascal Besselink

  2. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  3. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  4. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  5. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  6. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  7. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  8. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  9. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  10. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

  11. […] Uitleg: Het ontstaan van: Playing on my iPod […]

Reacties zijn gesloten.